sobota 8. listopadu 2014

Nemoci

Tak je tu takove rekla bych smutne tema. Nebo nevim, ale vetsinou se nesmeju, kdyz jsem nemocna, nebo kdyz je nemocny nekdo kolem me, nedej boze moje deti. A ty byvaji popravde nemocne dost casto.
Kdyz se Davidek narodil, dostal zanet oci a musela jsem mu po hodinach kapat penicilin do oci. Po hodine... Chapete to? A Barcu cekalo to stejne. U obou dvou zpusobene spatnym omytim oci po porodu.
No to nebudeme dal rozebirat :) ale to, ze moje dvouleta malinkata milovana princezna dostane INFEKCNI MONONUKLEOZU nechapu!! Hlavne si to kdo nevite hned nedavejte do googlu, nebot jako prvni vam vyjede, ze se prenasi pouze libanim. Ha ha napadnika v tomhle veku fakt nemame. No dobre. Dostala to pravdepodobne tim, ze se po nekom napila z lahve. Zacala chodit do miniskolky 2 x tydne abych mela aspon nekdy volno a cas si oblitat doktory, protoze i ja jsem se zdravim na stiru. A to dost. Ale tak ja si platim hlidani :) a ona onemocni zrovna takhle hloupe?? Jakoze 6 mesicu dieta, 3 mesice zadny sport, tak to je v tomto veku celkem v pohode ze,? Zrusila jsem jen plavani. Ale i tak? Proc jako? A to nemluvim o tom, ze dostala vsechny mozna ockovani ktere jsou.
No jo no. Nekdo proste nema stesti. A je jedno jestli penize mate nebo ne. Protoze v lekarne neni nic, co by ji vylecilo hned. A to mame v uvozovkach jen mononukleozu. Vim, ze jsou i deti, ktere jsou na tom hur. Takze dalsi ukaz toho, ze nahore nic neexistuje. A ted me ukamenujte :)